MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Nu Skin Enterprises
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nu Skin Enterprises je přední společnost přímého prodeje, která se zabývá distribucí produktů a služeb prémiové kvality prostřednictvím tří klíčových značek – Nu Skin, Pharmanex a Big Planet.

Náš příběh

Díky talentovanému manažerskému týmu a 25 letům inovací se společnost Nu Skin Enterprises vyvinula ve firmu s miliardovým ročním obratem a vynikající pozicí pro budoucí růst.

Značka Nu Skin

Značka Nu Skin nabízí řadu více než 100 prémiových přípravků pro péči o pokožku a další osobní péči.

Značka Pharmanex

S pomocí týmu více než 100 vlastních vědců uplatňuje značka Pharmanex farmaceutický přístup, který stanovuje standard v oblasti doplňků stravy.

Značka Big Planet

Big Planet přináší technologické výhody každému, a to prostřednictvím inovačních produktů, jako je Maxvault, řada produktů nabízejících nejsnazší způsob uchovávání, organizování, sdílení a prohlížení fotografií a domácích filmů.

Trhy

Nu Skin Enterprises působí na 48 mezinárodních trzích po celé Severní i Jižní Americe, asijsko-pacifickém regionu a Evropě, přičemž více než 75 procent tržeb přichází z Asie.

Finance

Společnost Nu Skin Enterprises (NUS) se veřejně obchoduje na Newyorské burze cenných papírů. Klikněte zde pro zobrazení historických údajů z výsledků a rozvah.

Nadace Nu Skin Force for Good Foundation

Posláním nadace Nu Skin Force for Good Foundation, založené v roce 1996, je zlepšovat lidské životy, zachovávat původní kultury a chránit křehké životní prostředí, a tím vytvářet lepší svět pro děti. Více informací
o nadaci Nu Skin Force for Good Foundation najdete na www.forceforgood.org.

Iniciativa Nourish the Children

Iniciativa Nourish the Children začala v roce 2002 ve snaze řešit epidemický problém světového hladu. Tato jedinečná iniciativa sjednocuje společnost Nu Skin Enterprises s její rozsáhlou celosvětovou sítí distributorů,
a vytváří tak mocnou sílu, která zachraňuje životy po celém světě poskytováním výživných potravin dokonale odpovídajících potřebám hladovějících dětí.

Web: http://www.nuskin.com

Alexandra Bartoš

Nu skin má nejlepší kompenzační plán co jsem kdy viděla. Tato společnost se v ČR teprve rozvíjí. Je tu obrovský potenciál a obrovská příležitost pro lidi, kteří chtějí něco dokázat a jsou ochotni pro to něco udělat. V případě zájmu o více informací mě kontaktujte na tel 774 702 196. Ráda Vám vše vysvětlím.