MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Club NFD (Naše Finančné družstvo)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Co je Club NFD?

Club NFD je aktivita a součást družstva Naše Finančné družstvo, které klub zastupuje. Klub sdružuje zájemce, kterých oslovily výhody klubu, především refundace běžných nákupů a jiné výhody…
Klub poskytuje svým členům jedinečný Věrnostní program CLUB NFD.
Cílem Věrnostního programu je refundovat jeho uživatelům běžné každodenní nákupy.

Club NFD má i svou vlastní historii a pilotní projekt.
Forma "Classic" je vlastně založená na základě identifikační karty spotřebitele a označení prodejních míst logem Club-u NFD, čím je působnost věrnostního marketingu omezená jen na území SR.
Na základě dosáhnutých výsledků věrnostního marketingu Club NFD získal spolupráci s bankou a rozšířil svoji působnost i do zahraničí.
Vytvořil tak novou formu "Best". Nabízí novou možnost pro svoje členy - získat nákupní platební kartu, kterou může platit za zboží nebo služby bezhotovostně na Slovensku i zahraničí. Používáním těchto karet si každý člen vytváří trvalý příjem – doživotní RENTU.

Jaké formy členství Vám Club NFD nabízí?


Spotřebitel
Získává členství v Club-u NFD jen jako uživatel. Zapojením se do věrnostního marketingu začnete využívat všechny výhody, které Club NFD poskytuje. Jednou z nich je i platební nákupní karta. Prostřednictvím této nákupní karty získáváte možnost zpětné refundace vašich peněz, které jste utratili nakupováním zboží a služeb bezhotovostním platebním stykem.
Spolupracovník
Mimo výhod, které získává spotřebitel, navíc spolupracovník získává možnost se zapojit do rozšiřování Club-u NFD a získat tak zajímavou odměnu za zprostředkování nových členů klubu. Podívejte se na příklad výpočtu odměny za spolupráci.

Výhody spolupráce:

jednoduché a rychlé zaškolení spolupracovníka,
možnost rozšíření této podnikatelské příležitosti na Slovensku a v celé EU, případně kdekoli ve světě,
minimální investice a náklady na podnikání,
jednoduché uzavírání smluv, nenáročné na čas, ale je potřebná základní znalost práce s internetem,
týmová spolupráce a podpora,
aktivní příjem ze spolupráce 30 - 14.000 USD/měsíčně, i mnohem více
pasivní příjem (důchod ze spolupráce), doživotně cca 1.000 USD/měsíčně.


Naše Finančné Družstvo (NFD) je autorem tohoto projektu, ale nevydává bankovní karty, nepřijímá žádné peníze, nezúčastňuje se na žádných transakcích členů klubu. Všechny finanční operace vykonávají banky včetně vydání platebních karet a správy jejich účtu. NFD není pod bankovním dohledem, protože se nezúčastňuje na žádných finančních operacích, které by požadovaly bankovní licenci. NFD ani nespolupracuje na rozšíření projektu, protože této činnosti se věnuje smluvní partner společnosti GI Inc., která je současně i partnerem pro všechny spolupracovníky klubu. NFD jen spravuje data ve smyslu zákona o ochraně osobních údajů a v smyslu bezpečnostního projektu.

Web: http://www.nfd.sk/
Kdo by měl zájem o spolupráci v NFD nebo se zúčastnit nezávazně jejich semináře pište na winnest@seznam.cz ...