MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Just & Nahrin
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Just & Nahrin

„Příroda neeviduje zisky ani zločiny, pouze následky,“ prohlásil v 18. století Voltaire a jeho slova v časech extrémních výkyvů počasí spalují i mrazí. Denně se koneckonců přesvědčujeme nejen o její životadárné síle, ale také o jejím odhodlání čelit bláhovému člověku, pokud by se ji rozhodl podvést či zneužít. Síla přírody nepochybně přesahuje naše obzory, jedno je však zřejmé bez sáhodlouhého přesvědčování. Pochopit její odvěký řád neznamená měnit ji k obrazu svému, ale přizpůsobit se jejímu moudrému počínání v nejrozsáhlejší laboratoři, s jejímž osudem je tak křehce provázán i náš osud. Porozumět skrytému řádu přírody znamená docenit především její nezdolné úsilí o rovnováhu, inspirující produkty pro péči o harmonii ducha a těla, které vám společnost JUST CS přináší už devatenáctým rokem.

Devatenáct let působení na českém trhu pro nás znamená hned několik závazků. V kulturách přírodních národů nebo ve společenství přírodních léčitelů, jejichž zkušenostmi se společnost JUST řídí bezmála osm desetiletí, by byl devatenáctiletý mladík považován za jedince, jenž má díky moudrosti starších i elánu svého věku řadu předpokladů k tomu, aby učinil svět lepším. Jako zástupci úspěšných a respektovaných značek výrobků pro vaši fyzickou i psychickou kondici si v této roli stále častěji uvědomujeme odpovědnost vůči síle, která nám tuto léčivou energii poskytuje.

Co pochází z přírody, je pro člověka dobré. Co však přírodě vrátíme ohleduplným zacházením s jejími dary, je prospěšné pro celý její systém. Rostlinné látky z ekologicky nejčistších a pěstitelsky nejhodnotnějších lokalit proto zpracováváme nejmodernějšími a nejšetrnějšími postupy bez testování na zvířatech tak, aby výsledné preparáty tvořily harmonický celek maximálně využívající léčivý potenciál přírody a splnily nejpřísnější normy Švýcarska a Evropské unie. Také obaly našich výrobků, zaručující špičkovou kvalitu a dlouhodobou trvanlivost, šetří životní prostředí ekologicky nezávadnými materiály.

Každý vztah je během na delší trať, devatenáct let společné cesty potřebuje víc než prvotní okouzlení. Důvěra pro nás není jen slovo, pro jehož naplnění se stačí tu a tam okatě blýsknout. Víme, že v prvé řadě předpokládá soustavnou péči,
jakou vyžadují i nejvzácnější poklady přírody – těm se snažíme porozumět a předat jejich sílu také vám.
Důvěra, kterou vkládáte v naše výrobky a s níž se obracíte na naše školené poradce,
pro nás znamená, že se nám to dlouhodobě daří.

Web: http://www.just.cz/