MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Gano Excel
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Společnost Ganoderma Natura byla založena v roce 2008 za účelem zpřístupnění a šíření produktů obohacených o extrakt houby Ganoderma lucidum, majících příznivý vliv na lidské zdraví, vyráběných a uváděných na světový trh společností GANO EXCEL, se sídlem v Malajsii. Na prvním místě jsou pro nás vždy potřeby našich zákazníků a jejich uspokojení. Jsme společností s jasnou vizí a striktními zásadami.

Naší vizí je stát se respektovanou, silnou, známou a moderní marketingovou společností, která bude na trh přinášet jen ty nejkvalitnější produkty. Stále vytvářet všem našim spolupracovníkům takové podmínky, aby se jejich finanční příjmy neustále zvyšovaly. Mezi naše základní hodnoty patří: kvalita, spolehlivost, otevřenost, transparentnost a rovné obchodní podmínky. Pouze aplikace těch nejlepších obchodních praktik, v kombinaci s nabízenými produkty, je zárukou našich budoucích obchodních úspěchů. Naším cílem je spokojený uživatel, který se k nám vrací a doporučuje naše produkty svému okolí.

Společnost Gano Excel nabízí ohromnou příležitost pro lidi ze všech koutů světa bez ohledu na jejich národnost, kulturu, vzdělání a zázemí. Dává jim šanci na zlepšení kvality života. Každý, kdo chce, se může díky společnosti Gano Excel těšit dobrému zdraví, splnit si své životní sny a přání, mít čas na rodinu.

1) Gano Excel nabízí ucelený obchodní systém prodejních zásad založených na pevných pravidlech. Spolupráce je podporována systémem školení a pravidelných setkání distributorů zaměřených na rozvoj obchodní sítě a know-how.

2) Jedná se o systém ověřených marketingových metod, který úspěšně využívají milióny lidí na celém světě. S námi máte možnost získat dodatečný příjem, zvýšit příjmovou stránku vašeho rodinného rozpočtu, zajistit sebe i svou rodinu do budoucna, splnit si svá neuskutečněná přání.

Etapy rozvoje podnikání s Gano Excel

Spotřebitel se slevou na produktech 5% až 20%

Tato fáze trvá zpravidla od 1 do 3 měsíců, umožňuje spotřebovávat levnější produkty

Uživatel produktů zdarma,
tj. se slevou 20% až 26% z dosažených PV a CV

Tato fáze trvá přibližně 3 měsíce, díky dosaženého obratu získáváte produkty zdarma, malá část příjmů zůstává na investice

Podnikatel se slevou na produktech 32% až 40%
z dosažených PV a CV

Tato úroveň je začátkem cesty k finanční nezávislosti, dosažení této úrovně trvá asi jeden rok

Chcete dosáhnout finanční nezávislosti a pravidelně využívat výhod, které nabízí obchod s produkty Gano Excel? Splňte každý měsíc podmínky pro kvalifikaci (min. 60 PV), využijte svůj čas a zapojte se do rozvoje této činnosti. Staňte se spotřebitelem výrobků Gano Excel s cílem dosáhnout finančního prospěchu, pasivních příjmů a podnikatelských úspěchů.

Web: http://www.ganoexcel.cz