MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Evropské Centrum Odškodného (EvCO)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Evropské Centrum Odškodného (EvCO) je jedinou společností v ČR, která se zabývá získáváním náležitého odškodného za újmu na zdraví při dopravních nehodách ze zákonného pojištění. Viníka nehody, se naše činnost nedotkne. Za zastupování poškozeného klienta - Vás - si z vaší peněženky nevezmeme ani korunu! Neplatíte žádné vstupní poplatky a to ani během řízení s pojišťovnou.

Nárok na odškodné mají i lidé, kteří v době nehody nebyli nikde pojištěni!

EvCO je prostředníkem mezi klientem (člověk poškozený při dopravní nehodě), a pojišťovnou.

Odškodnění je možné získat, pokud neuplynulo od data vzniku dopravní nehody více jak 4 roky.

Proč se obrátit na EvCO a ne rovnou na pojišťovnu nebo Českou kancelář pojistitelů (ČKP)?

Protože nevíte na kolik peněz máte nárok a jak své nároky dostatečně uplatnit!

Dopravní nehoda

Dle statistik pojišťoven působících v ČR je průměr odškodného z pojistné události na zdraví, vymáhaného vlastními silami, 11900 Kč.

Evropské Centrum Odškodného má za svou dlouhodobou aktivní působnost v ČR průměr odškodnění pro klienta 154 000 Kč.

Pokud jste již odškodněni byli, ale myslíte si, že odškodnění nebylo adekvátní, vyplňte tento formulář.

I kdyby jste věděli, že máte nárok na odškodnění a zažádáte si o něj sami, tak s velkou pravděpodobností náležité a řádné odškodné nedostanete. Ve většině případů dostanete zaplacenou jen tzv. bezespornou částku (peníze, ze kterými vy jste spokojeni a pojišťovna také), neboť nevíte, že máte nárok na mnohem více peněz. např. za adekvátní bolestné, újmu na zdraví, psychickou újmu, ztížení společenského uplatnění, ušlý zisk, náklady na léčení (cestovné, doplatky za léky, lázně...) atd.

Navíc kvůli těmto "malým penězům" musíte veškerou administrativu s pojišťovnou vyřizovat sami, vyplnit potřebné tiskopisy, opakovaně dokládat potřebnou dokumentaci dle požadavků pojšťovny, atd. Což je velmi problematické bez potřebného zázemí a vaší nedostatečné informovanosti, díky neznalosti problematiky odškodňování z dopravních nehod. Pověřte tím profesionály v oboru, společnost Evco, která to za vás udělá zdarma!

Pojišťovna vám s touto problematikou ne vždy pomůže, neboť už dávno není státní, ale soukromá. Je to tvrdý byznys, kde jde hlavně o peníze, proto pojišťovna po klientech chce pravidelně platit pojištění, ale pokud má platit ona, nesnaží se vám to nijak usnadnit, neboť jejím cílem je vydělávat peníze, nikoli pomáhat lidem. Jindy vám zase pomůže, neboť ví, že se jí to finančně vyplatí!
Dopravní nehoda

Pojišťovny si sami stanovují rozsahy poškození, rovněž ho samy hodnotí a vyplácejí, což jasně svědčí o tom, že tento princip je pro klienta špatný, když se pojišťovny snaží v rámci dosažení vysokých zisků vyplatit poškozeným co nejméně peněz, čímž ušetří neuvěřitelných několik miliard korun ročně.

Je tedy lepší s žádnými náklady pro vás pověřit společnost Evco právním zastoupením poškozeného při dopravní nehodě, protože je i v našem zájmu od pojišťovny vymoci maximální částku odškodného, neboť Evco si poté vezme procenta z vymožené částky a díky tomu vy dostanete od pojišťovny mnohem více peněz než bez pomoci Evropského Centra Odškodného.

Samozřejmě máte možnost si najmout právníka, který za vás s pojišťovnou veškeré náležitosti vyřídí, ale je v zájmu právníka vše urychlit a vymoci co nejvíce peněz, když je placený za jednotlivé právní úkony? Tedy čím déle vymáhání odškodného trvá, tím dostane více zaplaceno. Navíc tito právníci se velmi často nespecializují na problematiku odškodňování z dopravních nehod a tak stejně nevymůžou tolik peněz, kolik by opravdu mohli. Evropské Centrum Odškodného má své vlastní zkušené a specializované advokáty na odškodňování, své posudkové lékaře, know-how a díky tomu lze vymoci více peněz na odškodném z dopravní nehody za třetinu času než by jste to dokázali vy, což vede k maximální spokojenosti klienta.

A vy s pomocí Evropského Centra Odškodného můžete tyto peníze získat do svých peněženek.
Důležitá je také rychlost vyřízení pojistné události.

Vymáhání adekvátního odškodnění svépomocí trvá cca 3-6 měsíců, kdežto Evco to zvládá v průměru za 2 měsíce. A jen tak pro zajímavost, rekord máme 7 dní. Vše se odvíjí od složitosti jednotlivých pojistných událostí. I když většinu případů řešíme mimosoudně, může se stát, že dojde k soudnímu řízení. V tomto případě jsou veškeré výdaje na soud hrazeny společností Evco i kdyby soud dopadl negativně.

Pokud byl viník dopravní nehody váš rodinný příslušník, kamarád, atd. a nebyl pod vlivem alkoholu nebo omamných látek, nemusíte se bát vymáhání odškodnění z autonehody, neboť mu to nijak neublíží a ani nepřitíží. Vše probíhá pouze mezi klientem a pojišťovnou. V opačném případě má pojišťovna právo na vymáhání příslušné částky po viníkovi nehody
Kdo může být našim klientem?

* lidé, kterým záleží na výši odškodného při ujmě na zdraví z dopravní nehody
* lidé, kteří nevědí o nároku na odškodné, i když nebyli pojištění!
* každý účastník dopravní nehody, který není viníkem a utrpěl zdravotní újmu
* pozůstalí mrtvého při dopravní nehodě (děti, manželé, sourozenci, rodiče, a lidé žijící ve společné domácnosti s mrtvým)
* lidé, kteří cítí, že nebyli pojišťovnou adekvátně odškodněni
* lidé, kterým záleží na rychlosti vyřízení odškodného

Co musí klient splňovat?


* nesmí být viníkem dopravní nehody
* utrpěl újmu na zdraví (stačí i psychickou)
* autonehoda není starší jak 4 roky od doby, kdy se dopravní nehoda stala
* po dopravní nehodě bylo provedeno lékařské vyšetření, o němž byl proveden běžný záznam

Jak se řeší odškodnění, když byl viníkem autonehody někdo nebo něco jiného, než prostředek, který nemá povinné ručení?

* nemá-li dopravní prostředek povinné ručení, můžeme vám pomoci, neboť se odškodnění řeší přes ČKP
* byla-li viníkem divá zvěř (zajíc, kanec, srna...) můžeme vám pomoci s vymáháním odškodného
* byl-li viníkem cyklista, nemůžeme vám pomoci
* bylo-li viníkem domácí zvíře, má vás odškodnit jeho majitel z pojištění pro domácnost, pokud bylo zvíře její součástí. V tomto případě vám nemůžeme pomoci
* je-li viník dopravní nehody neznámý, opět řešíme přes ČKP a můžeme vám pomoci
* byl-li viníkem chodec, nemůžeme vám pomoci
* byl-li viníkem nehody cizinec nebo stala-li se vám dopravní nehoda v cizině, tak vě většině případů vám můžeme pomoci

Web: http://www.centrum-odskodneni.cz/