MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Cristian Lay
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Cristian Lay je nadnárodní společností, která vyrábí a na světovém trhu úspěšně prodává své kolekce bižuterie, stříbra, hodinek, per a kosmetiky již od roku 1981.

Sídlo Cristian Lay je v jihozápadním Španělsku v městečku Jerez de los Caballeros, kde se také nachází továrna Cristian Lay, nejmodernější a největší továrna na výrobu bižuterie v Evropě.

Cristian Lay nabízí nejlepší poměr kvality a ceny především díky vlastní výrobě, nákupu kamenů přímo v místě nalezišť a díky způsobu přímého prodeje z výroby rovnou k zákazníkovi. Úspory v nákladech se přesouvají na stranu zákazníka.

Cristian Lay má vlastní tým návrhářů, který pečlivě sleduje aktuální módní trendy a dvakrát ročně ze 40-50 % obměňuje svou nabídku. Můžeme nabídnout exkluzivní kolekci Cristian Lay Prestige pro náročnou klientelu, ale stejně tak kvalitní levnou bižuterii za pár korun.

Kromě šperků Cristian Lay nabízí také kvalitní hodinky a pera a samozřejmě také skvělou kosmetiku. Veškerou kosmetiku Cristian Lay vyrábí ve vlastním závodě Perseida také v Jerez de los Caballeros. Kromě vlastních produktů, se zde vyrábějí také kosmetické produkty pro některé španělské farmaceutické firmy.

Cristian Lay klade velký důraz na kvalitu svých výrobků, všechny procházejí přísnou kontrolou po celou dobu výroby, a tak je na veškeré výrobky poskytována 100 % záruka a samozřejmostí je i pozáruční servis.

Web: http://www.cristian-lay.net/