MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Který MLM je podle Vás ten nejlepší?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pokud chcete vybudovat opravdu dlouhodobé a vydělečné podnikání, doporučuji Carbon Central Network, obchodování s emisními povolenkami. Patří mezi nejlepší internetové obchodování vůbec. Není to společnost, která rychle vznikla a rychle zanikne, kterých je na webu spousta. Informace a videa jsou na stránkách http://ccn-network.webnode.cz/.
1.
Máte možnost sami investovat do emisí a to za neopakovatelně nízkou cenu a kdykoli je se zhodnocením prodat; Nákup za 8 Euro, prodej od 20 Euro a výše. Prognóza je 80 Euro!

2.
Máte možnost stát se obchodníky největšího světového emitora carbon creditů a participovat na ziscích z prodeje těchto cenných papírů; Registrace Carbon Tradera stojí 400 Euro, dostane balíček v hodnotě 500 Euro (25 CC, licence a oprávnění k podnikání, přístup na stránky, backoffice atd.) Pro vás okamžitá
provize 10% vyplácená hned a až 35% ze síťových odměn vyplácených každých 14 dní. Bežně se provize za každého CT pohybuje 80-100 Euro. Práce přes internet z pohodlí domova!

3.
Investiční program, kde máte možnost pobírat denní profity z ekologického projektu s vysokou výnosností. ECO bonusy vyplácené za každý pracovní den, bez nutnosti registrace nových obchodníků (CT). Skvělá varianta pro investory, ziskovost se nyní pohybuje nad 3% týdně!
Jak rychle a bezpečně vydělat peníze na internetu - http://vime.jakuspetvmlm.com/.
Dobrý den.

V dnešní době je kvalitních MLM spousta. Kdybych dnes začínal, asi bych měl sám problém si vybrat. Nicméně pro mě zůstává bezkonkurenčně nejlepší společnost Lyoness - z každého nákupu peníze zpět. Především z těchto důvodů:

1) Ač se to může zdát neuvěřitelné, není potřeba prodávat jakýkoli produkt. Prodávám pouze možnost mít peníze zpět z nákupů, které všichni již chtějí nebo musejí udělat. Prodávám tedy peníze.

2) Mám možnost budovat svůj pasivní příjem na základě obratu z běžných dennodenních nákupů. Nemusím tedy svoji strukturu dlouhodobě motivovat k prodeji nějakých výrobků či služeb.

3) Provizní systém nabízí každému možnost pasivního příjmu, aniž by v jeho struktuře vznikla jediná koruna obratu. Je to díky tomu, že se celé nákupní společenství vzájemně podporuje a já profituji na obratu klientů z celého světa. Tohoto já využívám na maximum.

3) Skutečnost, že mohu naše výhody nabídnout opravdu sto lidem ze sta. Těm, kteří chtějí šetřit na vlastních nákupech. Těm, kteří chtějí budovat obchodní síť a pasivní příjem. Obchodům a obchodníkům, kteří chtějí naší masu klientů. A v neposlední řadě i lidem, kteří si chtějí zhodnotit svoje úspory.

4) Fakt, že budeme v každé zemi podpořeni rozsáhlou mediální kampaní, která nyní probíhá například v Rakousku, Maďarsku nebo na Slovensku.

5) Obrovský potenciál. Cíl společnosti je 5% veškerého obyvatelstva do pár let. Jen v ČR tedy minimálně 500.000 klientů. Pro mě to znamená možnost dostat významnou část této masy do své struktury profitovat z běžných nákupů.

6) Postupný start společnosti po celém světě a moje příležitost budovat nákupní síť například v Indii, USA, Jižní Americe a podobně. Záleží jen na mých jazykových schopnostech.

7) Sexy business

Samozřejmě tuto příležitost má každý z nás.
Více informací mohu poskytnout zde: chytre.nakupovani@email.cz

Zdenka Vlasáková

Ahoj všem! Před 20 dny jsem se dostala k novému MLM Stiforp. Samozřejmě jsem nevěřila a chtěla vše prověřit. Výsledek? Jsem u nich 20 dnů, pod sebou mám 105 lidí, provize přes 10.000Kč. Provize už jsem i dostala na účet. Takže já mohu jen vřele doporučit, vše je na začátku, teď se obsazují horní pozice, takže pojďte do toho, více info zde: http://overenyprivydelek.wbs.cz/Stiforp-Profits-.html
STIFORP - skvělá společnost poskytuje výdělek přes internet prostřednictvím registrování dalších členů do systému. Vše je upraveno kvalitně uživatelsky a i když se jedná o americkou společnost, má stránky přeložené do češtiny. Výhodou je, že se můžete na 10 dní zdarma zaregistrovat a všechno si odzkoušet. Odkaz na společnost je zde a tady je také možná registrace zdarma: http://spacejob.webnode.cz http://JirkaGumulak.STIFORPTour.com

Liba

Dobrý den,
s firmou Akuna mám velmi dobré zkušenosti. Nejenže mají zajímavě nastavené podmínky, ale mají i podílové odmněnování a tak si zde vydělají vždy ti co pracují. S produkty jsem spokojena nad míru, neboť mi před časem téměř zachránily život. Vřele dobporučuji...
Zkopírujte do svého prohlížeče:

http://www.dxneurope.eu/prezentacio/696f...198c1a829d

Po prohlédnutí budu ráda, když se ozvete...ze stránek se však můžete i zaregistrovat Viz.
http://www.usti.dxnkava.cz/member_registration_private

K registraci je však nutno odebrat alespoň jediný produkt....díky vstupu do obchodu získáte tento produkt již v členských cenách(bez marže)....

Těším se na Vaší odpověď...
Čmuchařová Libuše

Lenka

Splňte si sny s Today & Tomorrow

V dnešní době si každý uvědomuje, že je-li zapojen do běžného pracovního procesu, jeho AKTIVNÍ příjem na klidné živobytí nestačí. Někdo začne podnikat jako osoba samostatně výdělečně činná - aplikací stále přísnějších pravidel v podnikáni, vydělá opět jen na základní obživu. Další zvolí cestu druhého a dalších zaměstnání.... to sice může vylepšit rodinný rozpočet, ale jen do chvíle, než dotyčný onemocní nebo se mu pro samou práci rodina rozpadne!
Proto potřebujeme od základu změnit filozofii své obživy a mít vedle svého AKTIVNÍHO příjmu, také příjem PASIVNÍ - jedna dobrá investice může generovat trvalý příjem! :-))
Mám to štěstí, že jsem se zapojila do společnosti, kde mě lidé oslovují a vyhledávají sami a já jim tak můžu pomoct plnit jejich sny. :-)) Jsem členem společnosti Today & Tomorrow, kdy se poprvé na mezinárodním trhu MLM objevuje společnost s produkty jako je leasing, bytový program, spořící programy, program vzdělání, turistický program, program zdraví, penzijní program,...Programy v Today & Tomorrow jsou určeny úplně pro všechny, protože, kdo by nechtěl mít dům, dovolenou, či auto jen za 30% skutečné ceny. :-DVíce informací najdete zde http://splntesisvesny.webnode.cz/

Přeju, ať se Vám Vaše sny splní.
Nejlepší MLM? Ten, který je

- cenově dostupný pro všechny
- dobrý systém
- kvalitní produkty

a vznikl toto září 2011, takže máte možnost být na začátku a vytvořit si konečně pořádný PASIVNÍ PŘÍJEM. Nevahejte a zkuste to nemáte co ztratit, registrace zdarma.

více informací na agenttka@seznam.cz

Zdeněk Ruckel

Dobrý den.
Po novém roce se bude otevírat nový MLM ! Reklamy budou po všech televizích, kdo by chtěl být finančně nezávislým a vydělat si mnoho peněz, kontraktujte mě na email : ruckelll@seznam.cz a já vám dám více potřebných informací.
Neváhejte mě kontaktovat, kdo bude na začátku, vydělá na tom nejvíce peněz a bude mít finanční svobodu.
Mnou ověřené výdělky, které opravdu fungují a jsou poměrnou novinkou jsou tyto:

www.nanoserum.cz - v ČR NÁS NENÍ ANI STOVKA Big Grin Jedná se o produkty z nanotechnologií na hubnutí, energii, vitalitu a sexuální přitažlivost. Jedná se o hybridní systém ( binár i klasický)

www.wellstar.cz- TATO NOVINKA SPOJUJE SOCIÁLNÍ SÍŤ JAKO JE FACEBOOK SPOLU S NÁKUPNÍM 3D OBCHODEM S OBROVSKÝMI SLEVAMI. TAKY JSME NA ÚPLNÉM ZAČÁTKU V ČR, ALE VE SVĚTE TOHLE JIŽ JEDE A MÁ TO OPRAVDOVÝ ÚSPĚCH!

www.stiforp-eu.webnode.cz -TAKY NOVINKA S HYBRRYDNÍM SYSTÉMEM, KDE LIDÉ PADAJÍ PŘÍMO DO VAŠÍ STRUKTURY IHNED PO REGISTRACÍ. FIRMA NABÍZÍ INTERNETOVÉ NÁSTROJE PRO PODNIKATELE A OBYČEJNÉ LIDI. KDYŽ NEREGISTRUJETE ANI JEDNOHO ČLOVÍČKA SAMI I TAK DOSTANETE PROVIZE AŽ 40 TISÍC.

Karel

Nová MLM databáze www.mlmlide.cz/?p=58 pro ty co mají MLM a potřebují nové lidi... Smile
Tedy tento odkaz se určitě mnoha lidem hodí :-), děkujeme.
Zdravím všechny,
nový byznys - celosvětový projekt práce přes internet - společnost Rembraco. Zatím nás je v Čechách a na Slovensku registrovaných zhruba 20. Mrkněte na
http://www.rembraconetworking.com/LPage....4&ID=53964
Každý má jiné požadavky. Já hledala něco, kde pracuju výhradně s PC, žádné telefonáty nebo se vnucovat lidem s nějakými produkty. A našla jsem. Tento projekt je tu skutečně krátce (od začátku listopadu), což je skvělý do začátku, aby jste se umístili co nejvýše. Jinak firma je osvědčená a na trhu je 40 let. Další co mě nadchlo byl opravdu nízký upgrade, pouhých 5 dolarů. Proto jsem si vybrala QLxchange a do budoucna se nebráním dalším, baví mě to a je zde výborná spolupráce kolektivu. olga86kr@gmail.com Wink
Ahoj před nedávnem jsme v ČR založili skupinu, ve které jsou všechny nové postřehy videa a návody, jak vydělávat s firmou ZEEKREWARDS, do té doby, bylo a stále je žalostně málo informací o této firmě, což je škoda. Firma ZEEKREWARDS se totiž řadí na 1.místo světového žebříčku společností, které podnikají přes MLM.
http://www.businessforhome.org/2011/11/m...mber-2011/

Pokud se k nám chcete přidat a vydělávat s touto světovou jedničkou, můžete se zaregistrovat zde:

http://certainty.zeekrewards.com/

video jak se registrovat http://www.youtube.com/watch?v=wcnkwDK-pnQ

uvidíte , že nebudete litovat. Je zde mnoho možností jak vydělávat, rád Vám budu k dispozici a vše Vám vysvětlím. Největší přínos ale je, že Vás to nebude nic stát, pokud této práci budete věnovat denně aspoň 5 minut. Smile

Vlastik

Pro mě jednoznačně Lyoness - nic nevyrábí, nic neprodává, registrace je zdarma a každý si může koupit to, co potřebuje nebo co mám rád.
Mnoho lidí hledá řešení jak si zlepšit vlastní finanční situaci. A jaké by to bylo, kdyby nějaké řešení skutečně existovalo - nějaký koncept (systém), který by opravdu každému přinášel vše podstatné. Život bez finančních starostí, krizí, stabilní absolutní finanční jistotu. Bylo by to pro Vás zajímavé? Takové tajemství již existuje, protože všechno to začalo JEDNODUCHOU myšlenkou ...
www.facebook.com/lyonessnakupnispolecenstvi

Vlastik

Pro mě jednoznačně Lyoness - nic nevyrábí, nic neprodává, registrace je zdarma a každý si může koupit to, co potřebuje nebo co mám rád. Čím více nakupujeme produkty denní spotřeby, tím více vyděláváme. S Lyoness každý jen získá ...
"Mnoho lidí hledá řešení jak si zlepšit vlastní finanční situaci. A jaké by to bylo, kdyby nějaké řešení skutečně existovalo - nějaký koncept (systém), který by opravdu každému přinášel vše podstatné. Život bez finančních starostí, krizí, stabilní absolutní finanční jistotu. Bylo by to pro Vás zajímavé? Takové tajemství již existuje, protože všechno to začalo JEDNODUCHOU myšlenkou" ... www.facebook.com/lyonessnakupnispolecenstvi
Který MLM je nejlepší?Já si myslím že zrovna to v kterém kdo pracuje a má s ním dobré zkušenosti.Každý nabízí svůj produkt který je bezpochyby dobrý ale důležité je hlavně to jaké pracovní a finanční podmínky jsou pro mě jako pro člověka který si chce s produktem vydělávat.Já Dělám Stiforp a QLXchange vím že jsou naprosto geniální na výdělek.
U Stiforpu je možnost předregistrace na 10 dní kde si může zájemce vše v klidu okouknout a pak teprve zaplatit členství pokud se rozhodne spolupracovat bud měsíční nebo roční.
QLXchange pro změmu nabízí registraci pro lidičky kteří se moc nevyznají v práci v MLM systému nebo mají exekuce na plat či málo financí a nemohou se tak zapojit do jiných systémů výdělků.Je bez měsíčních poplatků a jediná investice je 5 Usd.Ale ta užasná možnost krásného výdělku je u obou MLM jsem naprosto spokojená a jsem ráda že jsem si vybrala tyto dva systémy které mi umožnují krásné výdělky.Pokud chcete více info jukněte sem:
http://alka-lapcikova.webnode.cz/ http://krasnyprivydelek-cz.webnode.cz/

Jarek

EssensClub - parfémy

Dovoluji si Vám nabídnout rozšíření činnosti o nabídku nové české společnosti Essens, která je na trhu přes 2 měsíce. Zabývá se kosmetikou, začala s velmi kvalitními parfémy (20% vonných esencí), přibyly i sprchové gely s konopným olejem, tělové balzámy. Tento sortiment se bude dále rozšiřovat. Příštím rokem zde přibudou i potravinové doplňky, např. Aloe vera gel, 1 litr za cca 300 Kč apod. Vše v nejvyšší kvalitě.
Registrace je doživotně zdarma, bez povinných nákupů. Velký zájem klientů mohu potvrdit osobně, kdy za 2 měsíce je v mé organizaci 319 odběratelů.
Pokud budete mít zájem o rozšíření sortimentu těchto velmi kvalitních a hlavně cenově dostupných produktů pro každého, zašlu Vám i srovnání vůní.
Registrace je velmi jednoduchá, probíhá na oficiálních stránkách společnosti Essens www.essens.cz , kde se vyplní ID sponzora 10001340 , Vaše údaje a odešlete. Obratem Vám přijde firemní email s Vaším členským číslem a heslem pro vstup do administrace, kde naleznete všechny potřebné informace a eshop, kde si objednáváte zboží se slevou 30%.
Podrobnější info na http://www.essensclub.cz . V případě dotazů jsem Vám kdykoliv k dispozici.

Raduz

admin Napsal(a):Který MLM je podle Vás ten nejlepší?
A hlavně PROČ?
www.rhgraphic.com a tam je naj MLM biznis
Dobrý den, chtěla bych Vám tímto jednoznačně říci, že nejlepší MLM, je u firmy GW. Nový styl obchodávání, jednoznačně nemá konkurenci na našem trhu. Zkuste mi někdo oponovat...rádá poznám lepší...neexistuje! Ani v ČR, ani v celé Evropě. Kdyby měl kdokoliv zájem o info. Klidně se ozvěte na email. Ladylen@seznam.cz Děkuji. A přeji všem mnoho úspěchů a splněných snů v roce 2012.
Dobrý den, chtěla bych Vám tímto jednoznačně říci, že nejlepší MLM, je u firmy GW. Nový styl obchodávání, jednoznačně nemá konkurenci na našem trhu. Zkuste mi někdo oponovat...rádá poznám lepší...neexistuje! Ani v ČR, ani v celé Evropě. Kdyby měl kdokoliv zájem o info. Klidně se ozvěte na email. Ladylen@seznam.cz Děkuji. A přeji všem mnoho úspěchů a splněných snů v roce 2012.
Dobrý den, ráda bych Vám představila českou firmu Goldway a.s.
Jako studentka jsem dlouho hledala časově nenáročný příjem, až jsem konečně našla seriózní přivýdělek.
Tuto možnost mi představila kamarádka a i přes mé počáteční obavy, šla jsem do toho! (samozřejmě až když jsem viděla výpis z účtu )
Protože se mi tato společnost osvědčila, kupuji si v současné době novou pozici, abych své provize znásobila.
Nejedná se o podvod firma se dá najít v rejstříku Českého puncovního úřadu (http://www.puncovniurad.cz/cz/eshops_list.aspx), krásné šperky si můžete prohlédnout v eshopu (www.goldway.eu).

Goldway pracuje na principu zíkávání nových registrovaných zákazníků a prodeji šperků, ty však neprodáváte přímo vy!
Regitrace probíhá dvěmi možnými způsoby:
a) zakoupíte si kvalitní šperky (s osvědčením z puncovního úřadu) v hodnotě 2500 Kč, seženete dva nové registrované zákazníky a dohlédnete, aby oni udělali totéž.
b) zakoupíte si kvalitní šperky (s osvědčením z puncovního úřadu) v hodnotě 5000 Kč.
a pak už jenom čekáte na penízky, které chodí pravidelně vždy, když se dostanete na vrchol daného řetězce (2x měsíčně).

K zíkání bližších informací, probíhají také pravidělné nezávazné bezplatné semináře (nic nepodepisujete, jen posloucháte) a také já Vám můžu zodpovědět veškeré otázky.
Ladylen@seznam.cz
Mohu Vám nabídnout toto....následující spolupráci....a než si přečtete podrobnosti, tak pro doplnění.... je na facebooku komunita kam Vás mohu přihlásit, kde najdete spoustu dalších informací...vše je absolutně zadarmo.
Šance,která se již nebude opakovat!!'Čti do konce a nemaž....žádný MLM,žádný prodej. VYTVOŘ SI PASIVNÍ PŘÍJEM ZADARMO !!! NESKUTEČNÁ ŠANCE!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdravím všechny, kteří mají zájem si zcela zadarmo, vytvořit pasivní příjem.
Je to úplně žhavá novinka, takže veškeré nové informace zjišťuji.
Ale vypadá to velice zajímavě, tak na co čekat. protože čas jsou
peníze!
JEDNÁ SE O WAZZUB.
Je to připravovaný projekt, který se má rozjet za pár hodin a
pro ty, kteří se zaregistrují do 1.4.2012 to bude zcela zdarma!
Registrace ti zabere pouze minutu, klikneš jenom na link a až se
zobrazí stránka, tak dole napíšeš jenom svůj email.

Klikni na tento odkaz: http:// http://signup.wazzub.info/?lrRef=14ca7

Po načtení stránky dole napiš svou e-mailovou adresu klikni na Join (odeslat).Následně se ti
dole ukáže tvůj odkaz s jinými(tvými) koncovými písmeny a čísly. Tento odkaz zkopíruj a začni šířit stejně jako já.Můžeš použít tento mejl....jen si pouze nahraď svůj odkaz za můj....jinak by se ti
nenačítali lidi pod Tebou.Pokud následně otevřeš jakýkoliv odkaz a napíšeš znovu svůj e-mail, tak můžeš kontrolovat počet lidí, kteří jsou pod tebou a opět tvůj odkaz(link).


Získáváš unikátní možnost od července 2012 začít zadarmo vydělávat na projektu WAZZUB,
který bude pak zpoplatněn. Pokud se, ale teď zaregistruješ, zůstává pro Tebe navždy zdarma.
CO JE TO WAZZUB A CO MŮŽU ZÍSKAT ?
Můžeš si vytvořit pasivní měsíční příjem, protože za každého, kdo se pod tebe registruje,
dostaneš každý měsíc 1 dolar ! A z jeho lidí, které registruje on, také, samozřejmě že do určité
linie.(páté) Takže můžeš získat docela zajímavý měsíční příjem, navíc tě to
nebude vůbec nic stát, jenom se zadarmo zaregistrovat a doporučit to i jiným.
Co to je WAZZUB a kde vezme tato společnost peníze, na vyplácení
dolarů svým členům, když se registrovali zadarmo? Takže Google, každý zná, že ?? No a WAZZUB má být jeho velkým konkurentem.
Google vydělává miliony, neli miliardy dolarů, na tom, že ho lidi používají, jsou na něm reklamy, videa, prostě vše co koho napadne a má miliony uživatelů. No a WAZZUB, aby mu mohl konkurovat, tak musí ty lidi nejdříve do systému taky získat, no a získá je tím, že jim za registraci nabídne doživotní možnost zdarma využívat veškeré služby, které WAZZUB nabídne a ještě jim za to zaplatí, že přivedli další lidi. Ale pozor, platit bude jenom těm , kteří se včas zaregistrují, to znamená do 1.4.2012, po tomto datumu, již tato možnost končí. WAZZUB bude první globální společností, která platí uživatele. Platit bude lidem ze svého výdělku a to rovných 50%. Takže tady se berou ty peníze, které půjdou na naše pravidelné výplaty.
Stránky se mají spouštět v červenci 2012 a od té doby Vám začnou na Váš účet
chodit každý měsíc peníze za lidi, které jste zaregistrovali a které zase zaregistrovali oni a to vždy až do 5 linie pod Vámi a Váš měsíční příjem může činit docela zajímavou sumičku, záleží jen na Vás, jak budete šikovní.

Pokud se pode mně registruješ, tak si nezapomeň zkopírovat svůj odkaz , případně si ho někam ulož.
A až se projekt spustí a bude možnost zadat své údaje,tak ho pak budeš potřebovat. Případně se mi ozvi!
Určitě to vypadá zajímavě, je to zdarma a jediné co musíš udělat, je jenom kliknout na tenhle link:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=14ca7




a dole napsat svůj email a odeslat.
Takže to je si tak vše. Zjistím další podrobnosti a budu Vás informovat . WAZZUB je projekt, který se vytváří již od roku 2007 a do vývoje se investovalo již více než 2.000.000 dolarů.

Není to žádný podvod a i kdyby.....žádné peníze zde investovat nemusíš...takže nemáš co ztratit. Takže neváhej....čas je neúprosný.Zdá se to jako sen...a sny je třeba si plnit.

Co Čech to nevěřící Tomáš....na to zapomeň....můžeš pak litovat když to nevyužiješ
S pozdravem Jindra



P.S. Po zaregistrování rozešli svůj odkaz svým známým a na kontakty které máš....ať nám lidičky přibývají.a neotálej....času je málo.Samozřejmě můžeš využít i další nástroje....facebook,svůj blog,web...dle libosti....jen ne SPAM.Hodně štěstí a nejen v novém roce.

[email] Jmachu@sezam.cz[/email]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9