MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Amway
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Podnikatelská příležitost Amway a online obchod Amway v České Republice. Vysoce kvalitní vitamíny, minerální látky a doplňky stravy NUTRILITE, péče o pleť a dekorativní kosmetika ARTISTRY, prací a čisticí prostředky.

Web: http://www.amway.cz/

Vladimír

Ano, vše, co je tu napsané, je pravda. Amway má ve své nabídce co admin napsal. Ovšem Amway není o prodeji. Je to o splnění svých životních potřeb, přání snů, cílů. Někdo si říká: Jak si prodejí drogérie můžu vydělat na dům, drahé auto a cestu kolem světa. Právě. To tímto způsobem nejde. Amway je o tom, že člověk si jen přesměruje svůj nákup.
NÁKUP ano. A naučí to samé pár domácností ve svém okolí.
To, co potřebuje, svoje potřeby. Věci, co by stejně musel někde koupit. Věci a služby. Přesměruje tok peněz, které stejně někde pouští za tyto služby a zboží. Přesměruje je tam, kde může dostat něco navíc. Slevu na nákupu a vrácení určitého obnosu zpět do peněženky odkud peníze vyšly. Tento nápad funguje už více než půlstoletí, takže polemizovat nad tím, zda funguje, je zbytečné.
Tudíž nemusíme se ostýchat o tomto mluvit i před svými přáteli. Co je dnes nejúčinější reklama? Osobní doporučení, je to tak? Co dostanem, když doporučíme film v kině, oběd v restauraci, šampon v klasické drogerii? NIC. Proč to děláme bez nějakého ostychu, když za to nedostanem nic? A proč to neděláme, když bychom za to dostali zaplaceno? Máme strach? Z čeho?
Právě v doporučení druhému jsme si schopni splnit si to, co opravdu chceme. Uděláme tu nejpřirozenější reklamu na světě a touto činností jsme si schopni splnit své sny. Nikdy bychom to nedělali, kdybychom sny a přání neměli. Pokud máme sny a přání, jsme schopni udělat něco, co normálně neděláme. Kupovat u někoho jiného své potřeby, u toho, kdo nám zaplatí. Kupujte a plňte si své sny.

http://www.splnsiprani.er.cz

Chápejte !!! Is it very simply