MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Phyto CZ
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
PhytoChi® je opravdový doplněk stravy, který vyrovnává jin a jang a napomáhá zvyšovat Vaši kondici.

Filosofie společnosti Phyto CZ

Společnost Phyto CZ s.r.o. byla založena na podzim roku 2000. Společnost se od vzniku zabývá šířením výsledků vědecké a výzkumné činnosti pana Alberta Y. Leunga Ph.D.

Od roku 2001 společnost dováží a prodává skvělý nadčasový bylinný přípravek (bylinné tonikum) vyráběný panem Albertem Y. Leungem Ph.D., jehož název je PhytoChi®. Česká republika se od roku 2001 stala první zemí ve střední Evropě, kde byl prodej PhytoChi® zahájen a firma Phyto CZ s.r.o. je výhradní dovozce PhytoChi® pro Českou republiku.

Společnost Phyto CZ s.r.o. se od října 2008 začíná prezentovat jako vzdělávací společnost zabývající se prodejem nadčasového bylinného přípravku PhytoChi®. Chceme profesionálně a poutavě jednoduchou formou přesvědčit občany, aby začali činit užíváním PhytoChi® kroky k ochraně svého zdraví. Naše motto je: Naučte se s námi rozumět svému zdraví. Našim zájmem je, aby lidé přestali být závislý jen na lécích a na vlastním osudu, aby lidé přistupovali aktivně ke svému zdraví .

Od roku 2009 se společnost zabývá prosazením využití technologie Phyto-True™, která je na území USA v patentovém řízení. Touto technologií naplňuje pan Albert Y. Leung Ph.D. svoji vizi postavit opět minimálně na stejnou váhu kvalitní přírodní bylinky současným chemickým lékům. Svojí technologií dosáhl schopnost jednoznačně identifikovat kvalitu bylin využívaných v potravinářském průmyslu, dále popsal schopnost standardizovat proces jejich zpracování a výroby. Tím vytvořil předpoklad vědecky prokázat tradiční účinky bylin tak, jak jsou popsány více jako 3000 let v řadě vzácných dokumentů.

Společnost Phyto CZ s.r.o. zahájila v roce 2010 realizaci klinické studie (projektu Evidence based medicine) cílem které je za pomoci technologie Phyto-True™ prokázat pozitivní účinky bylinné směsi (bylinného tonika) PhytoChi® na lidský organismus. Naší snahou je získat zdravotní tvrzení a odlišit tím přípravek od běžných doplňků stravy. Tím prosadit jeho širší využívání ve společnosti k posilování zdraví.

Phyto CZ s.r.o. je ryze českou společností bez jakékoliv zahraniční účasti jiných společností, jejímiž vlastníky jsou nyní pánové:

Ing. Václav Tomek, Ing. Jan Matyska, Jiří Mixa

Web: http://www.phyto.cz/