MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Lifestyles
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
O SPOLEČNOSTI LIFESTYLES

Od roku 1989 společnost Lifestyles obohatila tisíce životů ve více než třiceti zemích celého světa. Vytváříme jakostní výrobky pro zdravý životní styl, které pomáhají lidem lépe se cítit, lépe žít a lépe pracovat. Nabízíme také nástroje a znalosti, jež lidem pomáhají budovat úspěšné domácí podnikání.

Lifestyles je jednou z předních světových společností zabývajících se zdravím a výživou a vůbec největší společností s podobným zaměřením v Kanadě. Jsme členy Asociace přímého prodeje (DSA) a máme za sebou sedmnáct let úspěšného vývoje. Stanete-li se distributorem Lifestyles, budete součástí společnosti, která:

* je hodnocena jako jedna z nejlepších společností zabývajících se síťovým marketingem s tisíci úspěšných distributorů a spokojených zákazníků

* je odhodlána vám pomoci k úspěchu díky osvědčenému systému školení a s použitím všech nástrojů, jež potřebujete k provozování výnosného podniku

* do popředí svého zájmu staví revoluční výrobky pro zdravý životní styl, jež jsou účinné, bezpečné a cenově dostupné

* je připravena pomoci vám ihned začít vydělávat, i když jste nikdy dříve nepodnikali

Příležitost k podnikání, kterou firma Lifestyles nabízí, je vytvořena tak, aby vám pomohla dosáhnout lepšího finančního zabezpečení, lepšího zdraví a větší životní spokojenosti než kdykoliv dříve.

Web: http://www.lifestyles.net/cz-cz/