MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Leonardo VBC
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Společnost LEONARDO VBC umožňuje lidem lépe hospodařit s časem, finančními prostředky a dává jim možnost vzdělání a seberealizace. Přinášíme-li Vám novou myšlenku, pak věříme, že Vám pomůžeme lépe zhodnotit Váš budoucí život. Našim zákazníkům nabízíme nový životní styl, který přináší nejen práci, ale i zábavu a více času pro rodinu, a to pro všechny, kteří chtějí život prožívat, nejenom žít.

Společnost LEONARDOVBC se řídí trendy. Trend je směr, kterým se ubírá množství zákazníků, jejich rozhodující většina. Je to celkový pohyb trhu. Trendy jsou významné v případě, kdy chcete umístit na trhu zboží (nebo sebe) a chcete na zákazníky působit "jazykem", který nyní užívají nebo v budoucnu budou užívat.

Nejvýraznějším trendem tohoto desetiletí je "návrat domů". Tento megatrend bývá popisován jako "zakuklení" (Cocooning). Stahujeme se do bezpečí svých pohodlných domovů, uvelebujeme se do svých lenošek s dálkovým ovládáním v ruce a vedle sebe máme telefon, abychom si mohli objednat pizzu nebo některý produkt z nabídky společností jako LEONARDOVBC.

Bezmyšlenkovité a bezstarostné utrácení peněz patří již vzdálené minulosti. Žádáme kvalitu za rozumnou cenu. Na etiketách čteme i ta nejmenší písmenka a jsme ostražití vůči zrádné reklamě. Jako zákazníci jsme dospěli. Kupujeme časopisy pro spotřebitele a čteme srovnávací testy, potom si koupíme ještě nějaké jiné časopisy, abychom mohli srovnat výsledky, nebo se zajímáme o názor ostatních. Společnost LEONARDOVBC nabízí produkty denní spotřeby, které jsou zajímavé jedinečnou cenou, vysokou kvalitou a servisem až do domu.

Na dnešním trhu vyhledáváme "osobní prodej" vycházející vstříc našim specifickým a zvláštním přáním. Uplatňujeme svůj nárok na odlišnost a vlastní identitu. Už nevyhledáváme uniformitu, ale službu ušitou na míru, kterou Vám zajistí společnost LEONARDOVBC ve všech produktových směrech, které nabízí.

Náš život ovlivňují vymoženosti počítačového věku. Fax, počítače, lepší telefonní služby, levná letecká doprava, dálnice - to vše dělá svět menším a pro podnikatele se stává neocenitelným. Díky těmto věcem můžete být stále v kontaktu se světem obchodu a nemusíte ani pořád sedět ve své kanceláři, protože špičková informační technologie společnosti LEONARDOVBC Vám poskytuje mobilní kancelář prostřednictvím svých webových stránek.

Souběžně s trendem útěku od hektického života již nechceme (a ani nemůžeme) být zaměstnáni až do konce života na jednom místě, které nám sice nabízí pravidelný plat, ale za jakou cenu? Jsme svázáni stresem pracovních hodin, které si nevybíráme, nabídkami a odmítáním povýšení a platového růstu. Neužíváme si svého volného času, neboť jej spotřebováváme na obnovu sil ztracených tímto únavným stylem života. Moc rádi bychom strávili více času se svou rodinou a věnovali se svým koníčkům. Všechny tyto nepříznivé skutečnosti můžeme změnit tím, že začneme sami podnikat. Firma LEONARDOVBC nabízí možnost podnikání bez rizika, velkých investic a nadměrného psychického vypětí. Své obchodní partnery si vybíráte sami. Už žádná pracovní doba, žádné soupeření s kolegou o vytoužené místo. Více času pro svou rodinu a své záliby. Peníze už nejsou nejdůležitější. Chceme prožít plnohodnotný, zdravý a šťastný život.

Motto:

"Dělejte dále to co děláte, nechceme měnit Vaše myšlení,
jen to nyní začněte dělat pohodlněji, s větším komfortem a levněji."


"Nothing special, no revolution ….. but extremely exciting!!!"

Web: http://www.leonardovbc.com