MLM diskusní fórum a multi level marketing oMLM.cz

Úplná verze: Diochi
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Diochi - získejte nejnovější poznatky z oblasti přírodní medicíny a regenerace!

Chcete odebírat prestižní časopis Diochi Sféra a vědět více než ostatní?

Novinky ze světa vědy, zdravého životního stylu, fytoterapie, přírodního léčitelství, čínské medicíny, homeopatie, dietologie, regenerace, psychotroniky, ozonoterapie a dalších stylů přírodních způsobů regenerace člověka najdete na stránkách měsíčníku Diochi Sféra. A navíc záhady, zajímavosti, cestopisy, vaření a společenský život, to vše najdete na stránkách časopisu Diochi Sféra.

Chcete pomáhat sobě a ostatním?
Chcete získat přehled co je a co není zdravé?
Chcete znát nové trendy v kosmetice?
Chcete být úspěšní a získat ztracenou vitalitu? Nebo, chcete jen najít nové přátele, udělat něco pro své tělo, pobavit se, naučit se práci s energiemi, diagnostiku, nebo dokonce chodit po ohni?

Potom jste na těch správných stránkách!

Firma Diochi je velmi rychle rostoucí firma, která provádí výzkum v oblasti přírodní medicíny a regenerace těla. Spolupracuje s mnoha laboratořemi ve světě a nové poznatky jsou uváděny do praxe v podobě nových bioinformačních produktů. Kdo potřebuje zlepšit vitalitu svého těla, vždy najde na těchto stránkách svůj produkt, který mu ji pomůže získat zpět.

Autor preparátů bioterapeut, vynikající diagnostik energetické disharmonie na dálku a znalec v oblasti přírodního léčitelství Vladimír Ďurina připravil unikátní systém regenerace těla, který se jmenuje Regenerace ve Sféře. Jeho součástí je malý regenerační okruh Regenerace podle 5 elementů. Celý systém tvoří bioinformační produkty, které dokážou naše tělo hluboce detoxikovat a regenerovat ve velmi krátké době. Oproti běžným produktům mají neobyčejnou sílu a jejich složení je nadčasové. Technologie energetického zpracování Diochi jim dává mnoho předností, které si může vyzkoušet kdokoliv, kdo pracuje s přístroji EAV. Jestliže dáte při měření do okruhu produkt Diochi, vždy vám jej přístroj vybere přednostně oproti ostatním. Tím se stává firma Diochi světovým lídrem v tvorbě bioinformačních produktů na poli přírodní medicíny.

Web: http://www.diochi.cz